máj.
16.

Lyukak a Modern Warfare 3 hadigépezetében.

Pár napja hatalmas mennyiségű infó szivárgott ki az Activision arany tojás tojó tyúkja, a Modern Warfare harmadik részéről.Ha nem jön közbe semmi, a játékot ez év novemberében már ki is próbálhatjuk. Figyelem minimális spoiler veszély, valamint a lent olvasottak nem biztos hogy benne lesznek a játékban, tekinve hogy egyenlőre csak pletykáról beszélünk.

Az elődökhöz hasonlóan, a harmadik részben is bebarangolhatjuk a fél világot más-más harcosok bőrébe bújva. A helyszínek közül meglátogatatjuk New Yorkot, Párizst, Londont, sőt ha igaz a pletyka még Afrikába is ellátogathatunk.

A történet közvetlenül a második rész csatája után veszi fel a fonalat. A vadászat folytatódik Makarov az orosz terrorista vezér után, miközben Amerika próbálja visszaverni az Oroszok támadását és a háttérben kiagyalni egy békés megoldást a háború befejezésére. Price kapitány és Soap is visszatérnek, de valószínűleg csak mint NPCk.

Multiplayer téren a játék a hírek szerint megpróbálja megugrani a saját maga által felállított mércét, és még feljebb helyezni azt. Egyelőre 20 pálya lesz elérhető, szokás szerint a sztori mód helyszínei kissé átalakítva. A közkedvelt Spec-ops mód is visszatér, megspékelve egy új játékmóddal a Survivallal, ahol a játékosoknak az ellenség egyre nagyobb hullámokban érkező támadását kell visszaverni és minél tovább kitartani.

Az Activision hogy kissé lenyugtassa a türelmetlen rajongókat, kiadott pár rövid ám nem túl sokat mutató trailert amik a helyszíneket mutatják be:

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr72907685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása