máj.
16.

Kedvenc kalózunk újra vitorlát bont!

Így van! Mindenki kedvenc kalóza Jack Sparrow visszatér!(elnézést a kapitány mintha lemaradt volna:)) Johnny Depp ismét felölti Jack Sparrow jelmezét akit zseniálisan alakított az eddigi részekben és most sem várunk mást tőle. Ebben a részben több ismerős szereplőt viszont láthatunk majd mint pl.: Barbossát (Geoffrey Rush) és Gibbs első tisztet (Kevin McNally). Viszont már nem találkozhatunk Will Turnerrel (Orlando Bloom) sem Elizabethtel (Keira Knightley). Kapunk azonban új szereplőket mint például Penelopé Cruzt aki Angelicát alakítja akinek közös a múltja Jackkel illetve Ian McShanet is láthatjuk aki a rettegett Fekete Szakállt fogja alakítani.

A történetről csak annyit mondanék, hogy Jack ezúttal az ifjúság forrását keresi azonban az út nem lesz sétagalopp. Tele van a tenger veszélyeivel. Szirének, élőholtak, és Fekete Szakáll fogja megkeseríteni Jack életét. Vajon tényleg létezik az ifjúság forrása? Fekete Szakállnak tényleg fekete a szakálla? Vajon ezt Jack túléli?

Ha kíváncsiak vagytok akkor kapjátok fel a kalóz jelmezeteket és irány a legközelebbi mozi! A magyarországi premier 2011. május 19.-én lesz. A filmet az arra alkalmas mozikban 3D-ben is megtekinthetitek.

Jó szórakozást A Karib-tenger kalózai: Ismerelen vizekenhez!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr122907921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hachi-chan 2011.05.16. 13:23:31

Már alig várom!!! Jack Sparrow *.*
süti beállítások módosítása