már.
02.

Tények és Találgatások: AC3, Doom 4

Sziasztok!

A héten két ismert és méltán kedvelt játék folytatásával kapcsolatban is felszínre úszott néhány részlet, amit most meg is osztanék veletek.

Elsőként kezdeném az időközben már hivatalosan is megerősített Assassin's Creed III-al. Pár napjak került elő egy borítóterv néhány kép kíséretében. Ma pedig már a végleges borító képe is felkerült a játék facebook oldalára.Első ránézésre nem nehéz kitalálni, hogy az új AC minden bizonnyal az amerikai polgárháború korszakában fog játszódni. Katt a továbbra!

 Több helyen felvetették, hogy a 18. században amerikan nem volt különösképp tele magas építményekkel (amiknek megmászása a játék egyik fő védjegye). Akkoriban még a New Yorkhoz hasonló nagy városok se a felhőkarcolóikról voltak híresek, így kíváncsi leszek, hogy mit sikerül kihozni az új környezetből.

Pletyka fronton továbbá felmerült, hogy a fehér assassin uniformis, már nem lesz igazán alkalmas a tömegbe olvadásra és a sunyi rejtettőrös gyilkosságokra. Így nagy valószínüséggel a gyors rajtaütések kapnak majd nagyobb szerepet. Továbbá a szemfüleseknek feltűnhet az assassin jelet formáló tomahawk hősünk kezében, ez persze beindította a teória gyárosok fantáziáját, akik azt tippelték, hogy az AC3 hőse valószínüleg indián. De miért is ne? Vélemények?

Más, szintén mostanában kerültek fel az állítólagos Doom 4 screenshotok is amikkel kapcsolatban az IdSoftware egyik munkatársa twitteren csupán annyit nyilatkozott, hogy "a Doom 4 ennél sokkal királyabb lesz". Nos, végülis azt nem mondta, hogy nem a játékból vannak a képek. Nem igaz? Mindenesetre különös, eljátszani a gondolattal, hogy egy zárt űrállomás helyett egy bazinagy nyílt városban randalírozhatunk (és írthatjuk a szörnyeket).

Végül Bocs az összegányolt kép beszúrkálásért, de a bloghu nem akarta az igazságot!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr224285250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása