júl.
14.

Hard Reset - Fps Lengyelországból

A CDProject(Witcher) és a People Can Fly(Blulletstorm) után újabb Lengyel fejlesztőcsapat döntött úgy, hogy megpróbál valami nagyot alkotni. A Flying Wild Hog tegnap rántotta le a leplet első projectjéről, a cyberpunk témájú Hard Reset című FPSről.

Az idén szeptemberben megjelenő Hard Reset, az emberiség végnapjaiba kalauzolja el a játékost, ahol a robotok elől bújkáló emberek, egytől-egyig a Bezoar nevű városban kénytelenek élni. A játékban Major Flechetet egy veterán katonát fogjuk alakítani és vele derítjük ki, hogy pontosan ki, vagy mi felelős a robotok pusztító viselkedéséért. A Hard Resetet a fejlesztők saját, Road Hog névre keresztelt grafikus motorja fogja hajtani.

A Flying Wild Hog 35 főt számláló csapata főleg kiugrott People Can Fly, CDProject és City Interactive tagokból áll és a hírek szerint a játékot egyenlőre csak pc-re fogják kiadni. Képek és videók terén egyenlőre nem túl bőkezüek a fejleszők, de mivel a játék megjelenéséig már csak két hónap van, gondolom hamarosan többet is mutatnak majd a játékból.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr723065510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FroG · http://smokingbarrels.blog.hu/ 2011.07.18. 16:19:32

Srácok, bocsi az offért, de nem jelentkeztek filmbemutatóval a 2. Filmelemzők Oscarjára? Bocsi még egyszer :)

pizzapapa · http://warzoneonline.blog.hu/ 2011.07.19. 09:33:21

Semmi gond, nem mintha nagyon zavarnád azt a brutális szócsatát ami itt folyik :) Természetesen majd szeretnénk beküldeni vidit, csak még nem volt időnk összedobni. És sajna emiatt az időhiány miatt lassult be a blog is ennyire.

FroG · http://smokingbarrels.blog.hu/ 2011.07.19. 13:37:41

@pizzapapa: Sajnos ismerős :S Nálunk is volt egy rövid hullámvölgy, amiből azóta kilábaltok. Remélem nektek is sikerül, további jó munkát :)
süti beállítások módosítása