jan.
19.

Közlemény: Tagfelvétel a P.I.-nél

A Perfect Insanity tagfelvétellel szeretné bővíteni a csapatát. További információt találhattok a Perfect Insanity blogon vagy a tovább gomb lenyomásával. Egy másik infó, hogy szerkesztő kollégám teljesen eltűnt, igyekszem előkeríteni de addig is lassabb lesz a blog szerkesztése.

 

A csapat szinte tökéletes. Van itt laza, pörgős nyelvű és kemény kritikus. Azonban valami még hiányzik! Lehet, hogy te vagy az? A PI új arculata szerint játékelemzések is lesznek a blogok, amire megfelelő játékbemutatóst keresünk, Grazour Bourne barátunk mellé. Én sajnos saját okokból nem tudok vállalni ezt a posztot ezért kell a TE segítséged. Lehet írásos vagy videós a kritikád, küldd el nekünk, értékeljük és meglátjuk, bekerülsz-e a csapatba. A minőség garantált és a Közös Filmnézés is kihagyhatatlan élmény szokott lenni. Várunk a csapatba! Téged, vagy téged, vagy a másik srácot onnan, a hátsó sorból..igen, téged!

 

Jelentkezéseket várjuk a perfectinsanityinfo@gmail.com e-mail címre!

 

Jelige: TGF



Théo
"Szakítsd át a határokat"

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr43589307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása